6.3.12

FESTA DE LA PRIMAVERA · FIRA – MERCAT · DIA DEL SOCI

BARRI DE LA BALCONADA DE MANRESA

FESTA DE LA PRIMAVERA · FIRA – MERCAT · DIA DEL SOCI


Dia: Diumenge 22 d’abril Hora: De les 9 a les 19 hores

Lloc: Barri de La Balconada. Carrer Josep Guitart (Zona pàrking davant els blocs 1 al 6)


El proper diumenge dia 22 d’abril al barri de la Balconada de Manresa farem coincidir tres esdeveniments molt importants per el nostre barri.


Donarem la benvinguda a la primavera amb diferents activitats lúdiques i festives, celebrarem el primer Dia del Soci i farem una prova pilot de la Fira-Mercat de La Balconada, que volem tingui continuïtat tots els diumenges al matí.


Aquest dia es faran activitats de lleure per totes les edats, hi haurà una mostra de vehicles antics, exposicions de vehicles, etc


Dintre d’uns dies farem públic el programa complert de totes les activitats.


Considerem que el soci de la nostra AVV es cabdal i per tant es mereix un reconeixement anual específic a més de tenir el dret de gaudir d’atencions especials i descomptes en les activitats veïnals. Per aixó des d’ara implantarem el Dia del Soci dintre de la festa de la Primavera fent un esmorzar popular i gratuït per els socis i les seves famílies.


També serà un bon dia per engegar una vella reivindicació del barri; un Mercat a la Balconada. I a més no serà un Mercat qualsevol, serà una Fira-Mercat, per tan cada setmana hi hauran activitats diferents dintre d’ampli ventall com per exemple exposicions, trobades de col·leccionistes, etc


Disposar duna oferta comercial propera, competitiva i de qualitat es un dret que tenim els veïns de La Balconada i els barris propers. Al nostre barri som prop de 3 mil persones, som moltes famílies que es tenen de desplaçar per anar als mercats de la ciutat i a més la mitjana d’edat del nostre barri ja es molt alta i per tan hi ha molta gent amb dificultats per desplaçar-se.


Tenim espai, som un barri proper i accessible per altres barris com Cal Gravat, la Sagrada Família o les Escodines i estem ben comunicats amb la resta de la ciutat.


La Balconada fa una aposta ferma per un Mercat que revitalitzi el barri, els comerços, els establiments de restauració i els serveis. I a mes aquesta es una assignatura pendent que ara per fi volem portar a bon port.


Recordeu que fa uns anys ja es van recollir signatures per demanar un Mercat.


Antigues juntes van fer les gestions pertinents i es varen fer algunes proves. Totes aquelles experiències les hem reconduït per millorar un projecte que ha aconseguit el consens de la majoria d’afectats i l’aprovació per majoria absoluta a l’assemblea General de Veïns.


Convidarem també les autoritats municipals i a socis destacats per fer la inauguració oficial.


Aixins dons us convidem a tots a venir a estrenar primavera i la Fira-Mercat a La Balconada i a gaudir d’un dia ple de sorpreses i novetats.


Joan Baeza

President de l´AVV de La Balconada