30.7.12

Country i motos a la Balconada

 

Escenari titpicament nor-americá.

 

Els veïns van gaudir de motos espectaculars.

 

La Balconda motera.

 

Algunes motos van ser especialment celebrades.

 

La Pista Poliresportiva va ser tot un Saloon

 

Lloc i començament de la recapte solidaria per el Banc d´Aliments.

 

Sortida per fer soroll per Manresa.

 

El toro mecániz va tenir molt éxit.

 

 I va arrivar el moment de ballar tots plegats.

 

Els DJ´S animaven la festa.

 

Atraccció de tir amb escopeta.

 

L´agraciat amb un pernil i dues ampolles de vi.


Al mes de juliol al barri de la Balconada van tenir lloc la festa Estels de Vida, les festes tradicionals del barri, la trobada de Hip Hop i per acabar-lo aquest dissabte a la Balconada varem gaudir de la segona festa Country, que aquest any ens va venir acompanyada de la I Trobada Motera de la Balconada.

La Trobada va estar un èxit de participació i ens fa preveure que el proper any encara podrà ser mes important, ja que varem venir moltes colles moteres i molts motoristes sense tenir encara tradició motera.Es van obrin bones expectatives de futur ja que va agradar l’organització, el lloc i el complement de fi de festa Country.

Seixant-te cinc motoristes arribats de les nostres comarques i d’altres ciutats catalanes es varen concentrar al barri i després es van dirigir al centre de la ciutat per tornar al barri passant pels carrers de la Balconada. Els participants varen ser obsequiats amb cervesa i amb un record personnal de la diada. Després tots a ballar Country.

La festa va estar co organitzada del la colla motorista Ultima Reserva, el club de ball Superline i l´AVV. Les tres entitats varem decidir que la festa també tingues un caire solidari en aquets temps tan difícils que vivim i es van recollir aportacions per el Banc d´Aliments. També es va fer un sorteig d’un pernil i ampolles de vi i la recaptació també es va entregar per ajudar a les famílies mes necessitades.

Amb un ambient cent per cent country es varen ballar moltes melodies anglosaxones típiques d’aquest estil de ball que cada dia te més adeptes. El club Superline organitza cursets de ball des de fa molts anys a la nostre associació i ja forma part de la nostre família veïnal.