27.7.12

I Trobada motera a la Balconada 
El proper dissabte 28 de juliol tindrá lloc la I Trobada motera de la Balconada, organitzada conjuntament entre el club ULTIMA RESERVA i l´ Avv de la Balconada.

Tenim previst que en visitin entre cent i docents motoristes, procedents de diferents clubs moteros de Catalunya.

L’hora de concentració serà a les 18 hores al Passeig de Sant Jordi de La Balconada.

Ens concentrarem en fila, per qüestió d’ordre i per que la gent gaudeixi d’aquestes meravelles de dues rodes. El grup portar els seus guies i senyalització.

Sobre les 19 hores des de La Balconada anirem al centre de la ciutat, passant per Divina Pastora, Sant Cristòfol, Cris Rei i Passeig on tendra lloc la passejada principal.

Llavors tornarem a la Balconada pel carrer Guimerà, Cra de Vich, Pont de Vilomara … i donant una volta per Oleguer Miró per anar a aparcar al camp de futbol. Allà es far una salutació i es donara un record als participants.

I a les 21 hores començar el fi de festa Country i també hi heura un toro mecànic per acaba de passar una jornada totalment motera.

Hi haura servei de bar amb begudes i entrapans, i sobre tot hem preparat molts barrils de bona cervesa fresca.

Esperem que ens faci bo, que vingui molta gent i que desfritem de la primera festa motera i ens quedin ganes de començar a organitzar la segona per el proper any.

No us ho perdeu, el món de la moto es al·lucinant.

Joan Baeza