4.7.12

La Balconada recupera actes suspesos el passat diumenge


Les festes de la Balconada d'aquest cap de setmana acolliran alguna de les activitats que no es van poder fer per la pluja

El cap de setmana passat va tenir lloc la primera festa major infantil compartida dels barris de la Balconada i Cal Gravat fusionades per recolzar la campanya Estels de Vida per la prevenció infantil de les addiccions.

La festa va començar el divendres 29 i es va allargar fins l'1 de juliol. Les activitats programades per la tarda del diumenge, les de cloenda, es van haver de suspendre per la pluja. No va ser possible fer els tallers i la volada d'estels, l'acte més simbòlic de la festa.

Però donat que aquest proper cap de setmana se celebren les festes de la Balconada es recuperarà la Fira d'Entitats i el Festival Multicultural encabint-los en els horaris de les festes tradicionals.

D'aquesta manera, a banda de la programació ja establerta per les festes. el dissabte 7 de juliol a les 11 del matí a l'escola Serra i Hunter. que es troba al mateix passeig de Sant Jordi, hi haurà la Fira d Entitats, on es reuneixen les diferents entitats manresanes que treballen en la prevenció de les addiccions i les entitats cíviques que s'adhereixen. Aquesta Fira incorpora diferents tallers infantils per a l'esbarjo i la conscienciació vers les addiccions.

El Festival Multicultural tindrà lloc la tarda del dissabte a les 18 hores a la Pista Poliesportiva de la Balconada.