3.2.13

Acords de l ´Assemblea Extraordinària 2013Com cada any per aquestes dates s’escau la màxima reunió veïnal on la Junta dona les comptes econòmiques i socials del darrer any per posar-les en consideració del socis.

Seguin l’ordre del dia establert a les 12 hores del diumenge 3 de febrer ha començat la Assemblea General:

Aquest es el resum de principals disposicions:

+ S’han aprovat per unanimitat l’acte de l’assemblea darrera, i les memòries econòmiques i d’activitats.

+ S’ha ratificat la Junta actual amb la renuncia de dos dels actuals membres. S’ha aprofitat per animar al veïns a participar en la Junta i a ser voluntaris.

+ S’informa de la nova organització del voluntariat que pretén conformar persones que participin a les festes però també poguin ser col·laboradores per fer tasques concretes. Totes aquestes persones tindran dret a una assegurança personal i també disfrutaran de beneficis especials dintre de les activitats que promou l´AVV.

+ Es recorda que a la darrera Assemblea es va acordar congelar l´augment de la quota per aquest any. S’informa que la Junta ha considerat congelar-la també aquest any degut a les actuals dificultats econòmiques, però considera que per el proper 2014 ser imprescindible una pujada de 15 a 18€ per assegurar la mateixa continuïtat de l´AV. Després d’un debat s’aprova per majoria que es fará aquesta puja el proper gener del 2014.

També s’informa que donat que s’han denegat subvencions per part de les institucions i que les aprovades arriben amb molt retard es far una profunda contenció en la despesa corrent i en la de festes, consideren l’opció d’anular o minimitzar algunes d’aquestes festes.

+ S’informa que el Mercat del barri es vol ubicar davant del Hospital Sant Joan de Déu per tal de que sigui en un lloc de mes freqüència de gent, mès visible i més accessible.

També s’ha informat que la Junta aposta per un Mercat setmanal i en diumenge que creiem ja será legalitzat en un parell de mesos. Tothom hi esta d’acord i tothom ho considera un servei indispensable per el barri.

+ Es possa en coneixement que davant les nostres peticions de solucions per el problema del aparcament, -dons som el pàrking gratuït del hospital- l’ajuntament esta fent un estudi per implantar una zona blava/verda a La Balconada i rodalies. L’assemblea rebutja aquesta possibilitat per majoria i la Junta proposa que sigui l’ajuntament qui ens vingui a explicar el seu projecte amb les seves possibles avantatges per el barri, llavors es decidirá finalment.

En l’apartat de precs i preguntes entrem en el debat de temes generals i finalment es tanca la reunió a les 13:20h

Aixó es un resúm. L´Acta complerta i oficial esta a dispossició dels socis als nostres locals.

Joan Baeza
President