3.7.13

Comencen les festes de La Balconada i Cal GravatAquest proper, divendres dia 5 a les 18h Cercavila per els carrers del barri amenitzat per Batrakes.

A les 21h a la Plaça Poliesportiva Joan Ortiz, el President de la Federació d’Associacions de Veïns de Catalunya, Albert Arnau, fará el Pregó i inaugurarà les primeres festes conjuntes dels barris de Cal Gravat i La Balconada.

Tot seguit començarà la gresca amb rumbes per continuar amb una sessió DJ´s.

El dissabte 6, a les 9:30 xocolatada per a tothom, jocs infantils, inflables … Al matí hi será present l’alcalde Valentí Junyent.

I des de les 16h fins a les 18; Fira d’entitats i tallers, exposició de vehicles policials i de la Creu Roja i volada colectiva d’estels.

A les 17h Cercatasques 2013.

El grup d’animació Manelutti farà bellugar als nens a les 19h.

A les 22:30 els hi toca ballar als més grans amb l’actuació del grup musical Sebastià.

Hi haurà servei de bar els tres dies de festa amb preus molt econòmics.

El diumenge 7  a les 11 Festa d’ Aigua a Cal Gravat, a la pista poliesportiva. Cal portar roba que es poguí mullar.

Des de les 11 i fins a la tarda Festa del Ball en Línia, amb exhibicions i amb la oportunitat de ballar a la pista poliesportiva Joan Ortiz de La Balconada.

A les 12 a l escola Serra Hunter vermut homenatge a la Gent Gran.

I a les 14 hores tot s´aturarà per gaudir d´una arrosada popular a la que estan convidats regidors del Ajuntament, presidents de les entitats dels barris i el President de la Bruixa d´Or Josep Vives que des de fa 7 anys col·labora amb la campanya Estels de Vida organitzada per les AAVV de La Balconada i Cal Gravat i la FAVM. A més del recolzament amb la seva presencia el club de Basquet Manresa aporta una samarreta signada per tota la plantilla del equip que representa la ciutat que será sortegada entre tots els nens assistens. També amb aquest gest els dos barris volem felicitar al equip per la permanensa  a l´ACB.

I el gran fi de festa vindrá des de les 16 a les 22 h amb un macro Festival Multicultural on intervindran diversos grups de ball i actuacions de diferents cultures com a mostra del ventall de la diversitat acollidora dels nostres barris.

En de curs del festival hi hauran entrega de premis del concurs de dibuix i d´altres activitats.

Us hi esperem.

Joan Baeza
President de l´AVV de La Balconada