24.3.10

Bona participació en les dues jornades sobre teràpies alternatives de la Balconada (2011)

La barri de la Balconada de Manresa va acollir, aquest cap de setmana, una jornada de teràpies alternatives





Una de les activitats que es van dur a terme dissabte a la tarda

GEMMA ALEMANMANRESA Organitzada per la fundació Deixa la Teva Empremta, va tenir la presència d'una vintena de terapeutes, una gran part dels quals procedien de la comarca del Bages.

Desenes de persones van participar en la trobada, que va combinar xerrades, tallers i activitats. Així, hi van poder fer risoteràpia, ioga, reiki, treball corporal i dansa del ventre, entre altres.

Pel que fa a les conferències, se'n van fer d'especifiques, com la del txikun i la de flors de Bach, fins a d'altres de més específiques, com les destinades a l'embaràs. Les activitats van tenir lloc tant a les instal·lacions veïnals de l'AV la Balconada, a la plaça Oleguer Miró, com a l'exterior. "La situació econòmica ha impactat greument en la societat,

Aquestes tècniques ens permeten desconnectar una mica", va explicar Toni Domingo, un dels creadors de la fundació, que hi va afegir que "és una ajuda psicològica". Deixa la Teva Empremta és una fundació que busca afavorir la situació mental, física i psicològica de les persones. Paral·lelament, va funcionar un punt de recollida de la plataforma ciutadana de solidaritat de Manresa.