5.4.12

La Fira Mercat de La Balconada (2012)



Diumenge 22 d’abril des de les 9 del matí fins a les 19h
Al costat del Camp de futbol

Com ja sabeu la reivindicació d’un mercat a la Balconada es histórica, ve casi en paral·lel al creixement demogràfic del barri que va néixer fa més de 30 anys.
La Balconada es un barri perifèric de gent treballadora, amb pocs serveis i menys comerços. Som aproximadament 3 mil veïns i la nostre area t’influencia es gran; Cal Gravat, Escodines, Bufalvent, Sant Pau ... La necessitat d’un mercat es més que evident.

El nostre barri ha intentat varies vegades tenir un mercat; recollint signatures, aconseguint l’aprovació del Ajuntament i finalment per diferents motius estratègics que van fer fallida es va tirar enrere.

Aquesta vegada volem donar el pas definitiu, després d’un estudi seriós, mirant de superar els antics entrebancs i des de una definitiva prova pilot que ens ha serveixi a tots de referència per una continuïtat en el temps.

Aquesta prova la farem el proper diumenge 22 d’abril, coincidint amb la Festa de la Primavera i el Día del Soci.

El fet diferencial de la nostre proposta es que no només sigui un Mercat setmanal si no que sigui també una oportunitat de trobada veïnal festiva, lúdica i cultural, per aixó serà una de les poques Fires-Mercat de Catalunya amb actes complementaris com trobades de col·leccionistes, gremials, culturals, esportives etc

La nostre aposta es més que un mercat de barri, ja que volem obrir el barri a la ciutat oferint un nou mercat de proximitat amb un estil propi i amb les facilitats d’espai i accés que La Balconada pot donar a Manresa i a la Comarca.

Hi hauran més de 50 parades d’alimentació, productes ecològics, roba, basar ... i a més jocs infantils, parades d’entitats i altres actes paral·lels.

Us convidem dons a gaudir del primer dia de Fira-Mercat a La Balconada i als socis us recordem especialment que tindreu una diada especial amb un esmorzar gratuït per les famílies amb agraïment al vostre recolzament al barri.

Els socis cal que passeu a recollir el tiquet familiar al local de l´AVV en hores d’oficina.

Un Mercat es comerç, es servei i es vida per un barri. Els veïns i els comerciants de La Balconada hem de creure i recolzar aquest projecte. Podrem tenir varietat, qualitat i bons preus al costat de casa, no ens ho deixem perdre.

Joan Baeza
President de l´AVV de La Balconada