13.7.12

Participació récord a les Festes de la Balconada (2012)

 
El dinar de germanor de la Balconada va aplegar uns 200 comensals. Foto: AVV Balconada
 
L'AVV la Balconada ha valorat molt positivament les festes del barri d'enguany ja que enguany hi ha hagut record de participació en tots els actes. Això els fa pensar que ha estat gràcies a la oferta variada i la qualitat de les activitats.

Els veïns recorden que per primera vegada en molts anys a les festes no hi ha hagut atraccions de fira, i aquest "era un repte per que hi havia tradició", però les queixes d'alguns veïns pels sorolls, l'estat en què es troba el passeig, en molt mal estat pel transit de camions i vehicles, i la dificultat en el tema de la responsabilitat civil, va fer decidir a l'Associació de Veïns a pprendre aquesta mesura.

En resum, al no haver-hi fira "no hi ha hagut dispersió i les activitats han estat molt participades". Les festes han gaudit d'inflables i grups d'animació en comptes de les atraccions de fira.

La disco mòbil del divendres va ser mol participada, i el ball d'orquestra de dissabte a la nit, també. Tots dos dies es van acabar les existències d'entrepans.

El dinar de germanor va aplegar 200 comensals i va comptar amb els regidors Sílvia Gratacós i Joan Calmet que havien atès dues velles reivindicacions veïnals: el mercat setmanal, i l'escenari d'obra fix, que permet deixar lliure la pista poliesportiva per fer-hi esport també durant

L'acte més emotiu de les festes va ser el pregó de divendres, que es va dedicar a Edouard Guillem, el policia local recentment mort en acte de servei. El pregó el va fer la regidora de Seguretat Ciutadana Olga Sánchez i hi van assistir diferents responsables del cos i la seva família, que van agrair l'homenatge.