21.7.13

Festa Major 2013



 Avans de començar la festa venen els preparatius. Engalanar la pista, preparar l´escenari, l´equip de só, taules, cadires, bar ...






El divendres a la nit varem tenir rumbes.


La Gent Gran dels nostre barri es miolt activa. Si sou gen gran o en coneixeu esteu convidats a participar com a socis i a gaudir de les avantatges i activitats.

El Casal va fer una exposició i es va fer un homenatge per tota la gent gtan de la Balconada.

També va actuar a la festa el Cor de la Gent Gran de La Balconada.

El ball de nit del dissabte el va amenitzae el Sebastíá. Va ser molt participat.


Ens hem donat conta que el que més agrada es l´arrós. Varem ser uns 200 a l´arrossada i ens varen acompanyar representants de les entitats del barri, les regidores Silvia Gratacos i Olga Sanches i el president del Basquet Manresa Josep Vives.

.Un any més el grup de dansa en linia del barri, de la má de Eva Casas va organitzar unes activitats molt participades.


Un clássic que no podia faltar i que molts esperan; el Corretasques.

Una de les aportacions especifiques dels nostres companys de Cal Gravat va ser la Festa de l´Aigua a la que varen anar molts veïns de la Balconada.


El Festival Multicultural ens va apropar a les activitats que organitza l´Avv i el Nord de la dona de La Balconada amb les actuacions dels alumnes i exhibicions dels monitors.

Les AAVV de La Balconada i Cal Gravat hem fet un esforç conjunt per mantenir les festes dintre de les dificultats actuals, i varem decidir fer-ho plegats. Esperem que amb l´experiencia d´aquest anys i amb millors condicions podem millorar-les el proper any, en el que també esprem mes voluntariat i més col·laboració veinal, per que si sim més podrem fer mes i millors coses..