21.7.09

La Balconada esprem les seves festes al màxim amb actes per a nens i joves (2009)







Els joves van tenir en el cercatasques la seva oportunitat de sortir i gaudir de les festes del barri

JORDI CUMPLIDOMANRESA

Les festes del barri de la Balconada han trobat la participació entusiasta de bona part dels veïns que han volgut esprémer-les al màxim. Enguany la festa ha tingut diversitat en els seus actes, i s'han centrat molt esforços a orientar-los cap als més petits, però conservant alguns trets tradicionals com l'esperat cercatasques per als més joves. L'organització també vol fer notar que la creativitat i bona voluntat han fet front a un reajustament econòmic per la crisi.
La jornada d'ahir va començar amb una matinal de jocs infantils i tallers per als més petits. Desenes de nens es van reunir al centre del barri i van gaudir de les activitats muntades, a més d'una xocolatada popular. També al matí, el barri va demostrar la seva vessant més solidària abocant-se en una recollida solidària d'aliments per a les famílies que passen dificultats econòmiques. Els veïns també van portar objectes en desús que van trobar utilitat en mans d'altres veïns.
A la tarda, la festa es va animar amb la participació incondicional de desenes de joves de La Balconada al cercatasques, que va recórrer els bars del barri. Una desena d'organitzadors van vetllar pel bon desenvolupament de l'acte i van animar-lo amb toros de cartró que els eventuals toreros es van encarregar de torejar. Entrada la nit hi havia preparat el pregó, a càrrec del regidor José Luis Buenache.

Regio 7
6/7/09